Selecteer een pagina

Persoonlijk, veelzijdig en één aanspreekpunt voor bouwfysica en constructies.

Santbergen Engineering adviseert bouwteams op de gebieden veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid en energiezuinigheid. Ik maak voor u een ontwerp, berekeningen en tekeningen van constructies die noodzakelijk zijn om een bouwvergunning te kunnen krijgen. Adviezen voor constructies van beton, staal, hout, aluminium en glas. Tevens kan ik bouwfysische adviezen geven, zoals energiebesparing, EPC, ventilatie, vochthinder, daglicht, bezonning en windhinder.

De combinatie van bouwfysische én constructieve adviezen zorgen er voor dat u een nagenoeg volledig pakket hebt voor de bouwtechnische aspecten. Tot mijn opdrachtgevers kan ik onder andere rekenen: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en schoolbesturen.
ProfielfotoDoordat ik als zelfstandige werk, is een persoonlijke benadering gegarandeerd. Daarom wil ik me graag ook persoonlijk aan u voorstellen:

Mijn naam is Mark Santbergen. Techniek heeft mij van jongs af aan geïntrigeerd. Techniek in de breedste zin van het woord. Na twee jaar studie ‘Luchtvaart en Ruimtevaarttechniek’ aan de TU Delft en afronden van de opleiding ‘Aerospace Engineering’ aan Hogeschool InHolland ben ik in 2006 gestart als parttime constructeur en parttime bouwfysisch adviseur.

Na 6 jaar gewerkt te hebben bij diverse advies- en ingenieursbureaus, ben ik in 2012 in de voetsporen getreden van mijn vader, ir. Michel J.J. Santbergen (eigenaar Santbergen Advies- & Ingenieursbureau) en ben ik Santbergen Engineering gestart.

Naast het werken als adviseur en het ontwerpen, berekenen en tekeningen van constructies, ben ik mij gaan toeleggen op het organiseren van het totaalproces rond de bouwtechnische aspecten: ik coördineer het proces van ontwerp tot bouwaanvraag.

Op deze website vindt u de projecten waarvoor ik adviezen heb mogen uitbrengen.

Zie hiervoor ook LinkedIn.